Vilhelm Dickmeiss

Advokat i Odense, Vilhelm Dickmeiss, er klædt i jakkesæt og lyseblå skjorte

Juridisk karriere

Vilhelm Dickmeiss blev juridisk kandidat i januar 1993. Straks efter eksamen blev han ansat i Københavns Huslejenævn, hvor han var indtil marts 1995. Herefter blev Vilhelm Dickmeiss ansat i Justitsministeriet og blev tilknyttet Registertilsynet. Her var han i godt 1 år, hvorefter han blev udstationeret til Grønlands Landsret som dommerfuldmægtig.

Efter 2 år som dommerfuldmægtig fik Vilhelm Dickmeiss sin beskikkelse som advokat og brugte denne beskikkelse til at få ansættelse hos advokatfirmaet Kønig, Homann og Erichsen i firmaets grønlandske afdeling i Nuuk. I forbindelse med en fusion overgik ansættelsen til Nuna Advokater – der var et datterselskab til det daværende Dania Advokater i Danmark – og Vilhelm Dickmeiss var med til at opbygge og lede Nuna Advokater.

Efter 6 år som advokat i Grønland flyttede Vilhelm Dickmeiss tilbage til Danmark, hvor han blev ansat som advokat hos Advokatfirmaet Helbing A/S i Odense, hvor han var indtil han pr. den 1. maj 2006. Herefter valgte at gå selvstændig og etablerede sit eget advokatkontor i Odense centrum, som han fortsat driver i dag.

Kontakt Vilhelm