ADVOKATFIRMAET DICKMEISS ApS

Kontakt Info

Advokatkontor med central beliggenhed ved Odense Domhus

Advokatfirmaet Dickmeiss har en central placering midt i Odense på Albanigade, hvilket betyder, at vi nærmest er naboer med Retten i Odense. Vi har masser af parkeringsmuligheder og rig adgang til offentlig transport.

En anden nabo er Super Brugsen Albanigade, der har en stor parkeringsplads tilknyttet, som du naturligvis er fri til at afbenytte. Ellers er der masser af parkeringspladser på begge sider af vejen.

Du finder vores advokatkontor i flot indrettede lokaler på adressen Albanigade 44, 1.sal, blot fem minutters gang fra Flakhaven og Odense Rådhus.

Herunder finder du alt vores tilgængelige kontaktinformation, som du altid er velkommen til at gøre brug af.

Adressen

Advokatfirmaet Dickmeiss ApS

Albanigade 44. 1. sal
5000 Odense C

Åbningstider

Mandag-torsdag kl.
08:00-16:00
Fredag kl. 08.00-15.00

 

Bankkonto 
Advokatfirmaet Dickmeiss ApS
CVR nr: 38 57 91 34
Sydbank: 6845 1963752
IBAN: DK6368450001963752
BIC/SWIFT: SYBKDK22
Kontakt os

Sikre mails: Alle medarbejdere hos Advokatfirmaet Dickmeiss ApS har sikre mails og firmaet sender kun mails indeholdende personfølsomme oplysninger via krypterede mails. Hvis du ønsker at sende en mail krypteret til advokatfirmaets hovedmail, kan du anvende vores sikre mailadresse sikker@advokatdickmeiss.dk.

Kontakt os med social media

Advokatfirmaet DICKMEISS lægger stor vægt på at skabe et personligt og tillidsfuldt samarbejde med hver enkelt klient og yde en professionel og kvalificeret repræsentation og rådgivning.