Retssager

Er du blevet stævnet eller vil du sagsøge nogen?

Kontakt Advokat Dickmeiss, hvis du er blevet stævnet eller vil sagsøge nogen

Kontakt Advokat Dickmeiss, hvis du er blevet stævnet eller vil sagsøge nogen

Vil du sagsøge nogen?

Har du et problem, hvor du tænker, at det er nødvendigt at sagsøge en person eller et firma, kan advokaterne hos Advokatfirmaet Dickmeiss også hjælpe dig. Vi vurderer din sag og giver dig en realistisk vurdering af, om sagen kan vindes. Skal der udtages stævning, udfærdiger vi den og fører sagen for dig.

Er du blevet stævnet?

Advokaterne hos Advokatfirmaet Dickmeiss kan vi hjælpe dig, hvis du er blevet sagsøgt og skal møde i retten. Vi hjælper dig med at forberede sagen, lave de nødvendige processkrifter og indgå i forligsforhandlinger, hvis dette er det mest fornuftige. Skal sagen føres i retten kan vi repræsentere dig både i byretten, landsretten og om nødvendigt også i Højesteret.

Omkostninger ved retssager

Det kan være dyrt at føre en sagen i retten. Taber man sagen, bliver man som regel pålagt at betale sagsomkostninger til modparten. Derfor skal man være forsigtig med ikke at føre unødvendige retssager. Vi prøver at give vores klienter et realistisk overslag over, hvad det koster at være involveret i en retssag. Ligeledes vejleder vi om mulighederne for at få fri proces og om der er mulighed for at for omkostningerne kan betales af en retshjælpsforsikring.