Case

Nægtede besiddelse af halvt kilo hash med videresalg for øje.

Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

464 gram hash til eget forbrug og ikke videresalg

Forsvarsadvokat Dickmeiss var forsvarer for en mand, der var tiltalt for at have været i besiddelse af 464 gram hash med henblik på videresalg, samt forsøg på hæleri af en række koster, herunder mærkevarer i form af tasker og smykker m.v. Manden erkendte besiddelse af hash men til eget forbrug, og nægtede hæleri, idet han sagde, at han havde fundet kosterne på en genbrugsplads. Idet der ikke hos manden blev fundet regnskaber, pølsemandsposer eller oplysninger på den tiltaltes telefon, der indikerede salg af hash, fandt Retten det ikke bevist, at der var tale om besiddelse med henblik på videresalg og dømte ham alene for besiddelse til eget forbrug. For så vidt angår de fundne koster, blev han frifundet for forsøg på hæleri, idet det ikke kunne godtgøres, at der var tale om stjålne koster, og tiltaltes forklaring om, at kosterne var fundet på en genbrugsstation derfor ikke kunne modbevises. Herefter blev han dømt 20 dages betinget fængsel med vilkår om samfundstjeneste og misbrugsbehandling for forholdet.

Advokatfirmaet Dickmeiss har kontor i Odense og hjælper dagligt mange med spørgsmål vedrørende familiesammenføring og opholdstilladelse.

  • Forside
  • Nyheder
  • Nægtede besiddelse af halvt kilo hash med videresalg for øje.

Del indlæg