Case

Frifundet for vold pga. rimelig tvivl

Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

Frifundet for vold pga. rimelig tvivl

I en sag om vold begået i bylivet en sen nattetime, blev klienten frifundet. Retten fandt det ikke bevist, at det var tiltalte der var gerningsmanden, uagtet at to vidner havde udpeget den tiltalte som værende gerningsmanden hos politiet efter at have gennemset en fotoplanche indeholdende 12 fotos af forskellige personer.
Tredje vidne kunne ikke udpege tiltalte som gerningsmand
Advokat Dickmeiss havde indkaldt et tredje vidne, der også havde været tilstede den pågældende nat da overfaldet skete, og som havde talt med gerningsmanden i forbindelse med overfaldet. Dette vidne havde ikke hos politiet kunne udpege den tiltalte som værende gerningsmanden, og på denne baggrund fandt retten, at der var en begrundet rimelig tvivl om, hvorvidt det var tiltalte der var gerningsmanden, hvorfor man frifandt tiltalte.

Advokatfirmaet Dickmeiss har kontor i Odense og hjælper dagligt mange med spørgsmål vedrørende familiesammenføring og opholdstilladelse.

Del indlæg