Forbrugerbeskyttelse ved køb og salg af varer

Forbrugerbeskyttelse ved køb og salg af varer

Vores hverdag er fyldt med situationer, hvor vi køber og sælger varer. Somme tider opstår der problemer med, at varen ikke lever op til vores forventninger, går i stykker, eller levering forsinkes eller slet ikke sker. 

Her kan Advokatfirmaet Dickmeiss hjælpe med juridisk rådgivning, så du får en retfærdig udgang på sagen – og du slipper for at blive snydt. 

Forbrugerbeskyttelsesloven - Kontakt os, hvis du får afvist din klage

Som forbruger er du beskyttet af et særligt sæt regler: forbrugerbeskyttelsesloven. Disse regler har alle til formål at beskytte forbrugeren, idet en forbruger og en professionel erhvervsdrivende har forskellige udgangspunkter, og styrkeforholdet imellem dem er ulige. 

Har du f.eks. problemer med en vare, du har købt, og sælgeren ikke vil imødekomme din klage, så kontakt os – vi kan hjælpe med at udforme klagen overfor sælger og evt. repræsentere dig over for klageinstanserne. 

Dermed er du sikret at stå stærkest muligt og få fremhævet alle relevante dokumenter og beviser, der kan styrke din sag. 

Købsaftale privat handel - Vi hjælper dig med at afvise grundløse klager

Hvis du er blevet mødt med indsigelse, klage eller erstatningskrav i forbindelse med en købsaftale til privat handel, er det vigtigt at du kender dine rettigheder. Vi kan hjælpe dig med at afvise grundløse klager og hjælpe dig i en klagesag.

Vi hjælper med at udarbejde din private købsaftale

For at undgå unødvendige diskussioner med en køber eller sælger, kan det være en god idé at få udarbejdet en klar privat købsaftale, før handlen gennemføres, sådan at eventuelle efterfølgende problemer allerede er reguleret. 

Denne aftale kan vi udarbejde for dig. Kontakt os gerne lige her, for at høre om dine muligheder og dine chancer for at vinde sagen.