Nyheder

FRIFUNDET FOR AT HAVE BESIDDET OVERSAVET JAGTGEVÆR MED AMMUNITION

Advokat Dickmeiss var forsvarer for en tiltalt, der i byretten var blevet dømt for en række forhold, herunder at have besiddet et oversavet jagtgevær med tilhørende ammunition som blev fundet i en sø. På det oversavede jagtgevær og ammunitionen var der fundet dna stammende fra den tiltalte. I byretten blev han dømt for forholdet og fik i alt 3 år og 9 måneders fængsel.

FRIFINDELSE FOR ”PRANKS”

Advokat Dickmeiss var forsvarer for en ung mand, der var tiltalt for sammen med 2 andre umotiveret at have kastet en spand med vand på tilfældige forbipasserende i 3 tilfælde.

Frifundet for Spirituskørsel

Advokat Dickmeiss var forsvarer for en person, der var tiltalt for at have kørt bil i spirituspåvirket tilstand med en promille på over 2. Personen blev af nogle forbipasserende fundet sovende siddende bag rattet i sin bil med motoren tændt i parkeringshus.

Frifindelse for blufærdighedskrænkelse

Advokat Dickmeiss var forsvarer for en person, der som lærer blev tiltalt for at have krænket blufærdigheden hos 2 elever ved at fremsætte udtalelser omkring, at de var homoseksuelle samt at have befølt eleverne på brystkassen og klemt fast om den enes brystvorter.

Advokat med møderet for Lansretten

Advokat Niclas Turan Kandemir har den 21. juni 2018 opnået møderet for Landsretten. Advokatfirmaet Dickmeiss ønsker advokat Niclas Turan Kandemir stort tillykke med den nye titel, som han har opnået efter veloverståede prøvesager.

Frifindelse for voldtægt

Østre Landsret frikendte en person for voldtægt i en sag, hvor advokat Dickmeiss var den tiltaltes forsvarer. Der var rejst tiltale for, at personen skulle have haft samleje med en pige, mens hun lå og sov. Som følge af hendes beruselse og søvn skulle hun have været ude af stand til at modsætte sig, at den tiltalte havde samleje med hende, hvilket den tiltalte skulle have udnyttet.