Niclas Turan Kandemir

+45 63 13 33 05
+45 51 38 22 11
ntk@advokatdickmeiss.dk

Juridisk karriere

Niclas Turan Kandemir har en bred vifte af faglige og personlige kompetencer som følge af sin dedikation og entusiasme for juridiske rådgivningsydelser. Han har en forbløffende evne til at omsætte jura til forretningsmæssige og personlige konsekvenser. Advokat Niclas Turan Kandemir har opnået møderet for Landsretten.

Ud over de juridiske discipliner har Niclas Turan Kandemir mange års erfaring med råds- og bestyrelsesarbejde. Her er nogle af de råd og bestyrelser, han aktuelt er i eller har deltaget i: Odense Integrationsråd, Odense Tyrkisk Islamisk Kulturforening, FC-Avrasya, Projekt Kulturhuset Seden-Syd (YKM) mv.
Niclas Turan Kandemir har et stærkt netværk, der spænder vidt. Dette netværk omfatter ud over private personkredse; danske, tyrkiske, bosniske, arabiske og somaliske foreninger og deres bestyrelser.
I perioden 2007-2011, har Niclas Turan Kandemir været domsmand i Østre Landsret og har derigennem opnået stort indblik i og kendskab til straffesager.

Kontakt med Turan

Kompetencer

De faglige kompetencer omfatter dels privatret, strafferet, boligret og erhvervsret, med hovedvægt på følgende fagområder:

Privatret
Familie- og arveret, socialret, forvaltningsret, udlændingeret, erstatnings- og forsikringsret, strafferet.

Boligret
Fast ejendom, entrepriseret, lejeret.

Erhvervsret
Virksomhedsoverdragelse, erhvervslejeret, selskabsret og erhvervsret, skatteret, inkasso.

Sprog
Dansk, Tyrkisk, Tysk, Engelsk.

Kontakt med Turan

Personlig profil

Forud for sin stilling som advokatfuldmægtig hos Advokatfirmaet Dickmeiss, har Niclas opbygget 11 års erhvervserfaring fra forskellige forretningsområder – dels som selvstændig erhvervsdrivende dels som ansat. Erhvervserfaringen og de juridiske færdigheder vil konkret betyde, at du får juridiske rådgivningsydelser, der for dig er værdiskabende og løsningsorienteret.
Har du, enten som privatperson eller erhvervsdrivende, behov for juridisk rådgivning og ydelser. Kan du trygt og fortroligt henvende dig og høre, hvad vi hos Advokatfirmaet Dickmeiss kan gøre for dig. Vi taler i et sprog, du forstår.

Kontakt med Turan