Generel advokatrådgivning

Personlig og engageret advokatrådgivning

Hvis du kæmper med en svær juridisk problemstilling, kan advokatrådgivning være nødvendigt for at løse det på en god måde.

Det gælder både i forhold til private instanser og offentlige myndigheder. Vi giver dig juridisk ro i sjælen med kompetent advokatrådgivning.

Rådgivning til private forhold

I hverdagen kan der i en række tilfælde opstå komplekse juridiske problemer i interaktionen private personer eller erhvervsdrivende.

  • Har du f.eks. problemer med en håndværker, der ikke overholder de aftaler, I har indgået – eller har sendt dig en ublu regning? Måske vil det være i din interesse at sagsøge?
  • Skygger naboens træer, eller har han bygget en carport, der ødelægger din udsigt?
  • Tilbageholder din tidligere ægtefælle ting, som retmæssigt tilhører dig?


Alt dette kan vi hjælpe dig med. Vi vil hele vejen igennem være på din side og hjælpe med at finde en god løsning på den juridiske problemstilling, du står over for.

Advokatrådgivning til boligkøb

Boligkøb er sandsynligvis en af de vigtigste finansielle beslutninger, du kommer til at træffe i dit liv. Det er derfor vigtigt at have styr på alt – og ikke mindst være både sikker og tryg i hele processen.

En af fordelene ved at have en advokat med på sidelinjen i et boligkøb er den uvildighed, vi rådgiver med. Modsat ejendomsmæglere er vi aldrig på både købers og sælgers side på samme tid, og du kan dermed være sikker på, at vi udelukkende varetager dine interesser.

Som boligadvokater yder vi advokatrådgivning til boligkøb. Vi har rådgivet hundredvis af klienter i løbet af årene og hjælper også gerne dig.

Advokatrådgivning til banklån

I forbindelse med køb af større affekter, som f.eks. en bolig, vil de fleste skulle låne penge i banken. Hvis du derimod skal sælge en bolig, skal lånene indfries.

Hvis du oveni det har kreditorer, der har krav på penge fra salg af boligen, rådgiver vi dig gerne om de komplekse forhold, som pengefordelingen kan ende ud i.

Vi har stor erfaring inden for rådgivning til banklån og hjælper også gerne dig.

Rådgivning til offentlige forhold

De offentlige myndigheder har ikke altid ret – og der er set utallige eksempler på privatpersoner, der har fået medhold i juridiske sager mod det offentlige.

Vi kan f.eks. hjælpe dig med advokatrådgivning til følgende:

  • Skat
  • Boligsikring
  • Pension
  • indgreb over for dine børn, herunder trusler om tvangsfjernelse eller lign.


Kontakt os gerne og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

FAQ til advokatrådgivning

Vi besvarer herunder de vigtigste spørgsmål til advokatrådgivning, så du forhåbentlig er godt stillet til at komme videre i beslutningsprocessen.

Hvilken advokat skal jeg vælge til at rådgive mig?

Du skal først og fremmest vælge en advokat, du stoler på. En advokat, der varetager dine interesser hele vejen igennem. Og en advokat, du har det godt sammen med.

Derudover skal du være sikker på, at advokaten har speciale inden for det område, du skal bruge hjælp til. Alle advokater kan f.eks. kalde sig boligadvokater, men det er ikke alle, der besidder det nødvendige speciale. Så husk at tjekke grundigt op på din advokat, inden du vælger.

Skal jeg vælge en advokat eller jurist til at rådgive mig?

Det er kun advokater, der kan møde i retten, hvorimod jurister, ligesom advokater, kan rådgive dig om almene forhold – f.eks. vedrørende testamenter og ægtepagter.

Hvis du har brug for rådgivning til et juridisk forhold, der kan ende i retten, bør du derfor alliere dig med en advokat fra starten. 

Findes der anonym advokatrådgivning online?

Ja, der findes flere tilbud, du kan benytte dig af. Disse er dog ikke lige så pålidelige, som hvis du hyrer en advokat, og du skal være opmærksom på, at personen i den anden ende ikke kan repræsentere dig i retten.

Hvis du googler ”anonym advokatrådgivning” eller ”advokatrådgivning online”, kommer der flere tilbud, du kan undersøge.

Findes der anonym telefonisk advokatrådgivning?

Ja, der findes også anonym telefonisk advokatrådgivning. Her gælder de samme pointer som afsnittet ovenfor.